| ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dikkat : Mesajlarda /Konularda ; tartışma çıkarmak, izinsiz reklam veya propaganda amaçlı link yayınlamak, iletişim adresi/msn vs. vermek, sitenin genel huzurunu bozucu yorum, yazı, resim yayınlamak yasaktır. Daha geniş forum kuralları için lütfen sık sık BU ALANI kontrol ediniz. Şayet kurallara uymayan bir yazı gördüğünüz taktirde hemen mesajın altındaki "raporla" butonundan yöneticilere bildiriniz kesinlikle olaya müdahil olmayınız. Konu ile alakasız mesajlar yazmak, paylaşım haricinde sohbet etmek sitenin amacına hizmet etmediği için yasaktır. Herşey daha seviyeli bir platform için...
Not: Yasal prosedür, Forum Kuralları 12-13 ve 16. maddeleri kapsamında işlemektedir.
|
Yeni arkadaşlar buraya
|
|
28-08-2008, 2:25
|
|||
|
|||
|
Cvp: Yeni arkadaşlar buraya
recep erzurum cevre muh. iö TMO
|
|||
|
28-08-2008, 12:20
(Bu Mesaj 28-08-2008 12:26 değiştirilmiştir. Değiştiren : seda61.)
|
|||
|
|||
|
RE: Yeni arkadaşlar buraya
merhabalar arkadaşlar ben seda 18 yaşındayım trabzonluyum kazım karabekir eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği öğrencisi olucam bu arada berkay fen edebiyat binası hemen benim okuyacağım binanın yanında üniversitenin sitesinden kampüs haritasına bakabilirsiniz yardımcı olur size Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL
slm arkadaşlar ben seda 18 yaşındayım trabzonluyum kazım karabekir eğitim fakultesi okul öncesi öğretmenliği bölümü öğrencisi olucam berkay bu arada fen edebiyat fakültesi hemen benim okuyacağım binanın yanında üniversitenin sitesinde kampüs haritasından bakabilirsiniz benim çok işime yaradı valla Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL acemelik bir yazıyı 21 defa yazabiliyorum yeni yeni öğrenecez Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL çaktırmayın |
|||
|
28-08-2008, 12:30
|
|||
|
|||
|
googlemaptan baktım ben Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL
|
|||
|
28-08-2008, 12:36
|
|||
|
|||
|
aferin sana Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL
|
|||
|
28-08-2008, 12:39
|
|||
|
|||
| Cvp: Yeni arkadaşlar buraya | |||
|
28-08-2008, 12:46
|
|||
|
|||
|
öğretmenlik provası yapıyorum şimdiden aferin demelere başladın ilk aferini sen aldın benden neden allahım taw çekiyorsun kuzu Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL
|
|||
|
28-08-2008, 15:36
|
|||
|
|||
|
baktım bende yaw evet yan yana fakültelerimizÜye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL
|
|||
|
28-08-2008, 15:55
|
|||
|
|||
| Cvp: Yeni arkadaşlar buraya | |||
|
28-08-2008, 22:05
|
|||
|
|||
|
hepiniz cümleten hoşgeldiniz arkadaşlar...hepiniz için umarım hayırlı olur....Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL
|
|||
|
07-09-2008, 10:20
|
|||
|
|||
|
RE: Yeni arkadaşlar buraya
sinem aslen giresunluyum kimya mühendisliği iöÜye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL
|
|||
Dikkat : Mesajlarda /Konularda ; tartışma çıkarmak, izinsiz reklam veya propaganda amaçlı link yayınlamak, iletişim adresi/msn vs. vermek, sitenin genel huzurunu bozucu yorum, yazı, resim yayınlamak yasaktır. Daha geniş forum kuralları için lütfen sık sık BU ALANI kontrol ediniz. Şayet kurallara uymayan bir yazı gördüğünüz taktirde hemen mesajın altındaki "raporla" butonundan yöneticilere bildiriniz kesinlikle olaya müdahil olmayınız. Konu ile alakasız mesajlar yazmak, paylaşım haricinde sohbet etmek sitenin amacına hizmet etmediği için yasaktır. Herşey daha seviyeli bir platform için...
Not: Yasal prosedür, Forum Kuralları 12-13 ve 16. maddeleri kapsamında işlemektedir.
| ||||
Her Hakkı Saklıdır. Tasarım dr.hannibal | © 2006 - 2008 ATAUNIV.COM | My BB Group | ARŞİV | Son BİN Konu | İletişim | Reklam Verin |

![[-] [-]](images/atabir4/collapse.gif)