| ||||||||||||||||||||||||||||
Dikkat : Mesajlarda /Konularda ; tartışma çıkarmak, izinsiz reklam veya propaganda amaçlı link yayınlamak, iletişim adresi/msn vs. vermek, sitenin genel huzurunu bozucu yorum, yazı, resim yayınlamak yasaktır. Daha geniş forum kuralları için lütfen sık sık BU ALANI kontrol ediniz. Şayet kurallara uymayan bir yazı gördüğünüz taktirde hemen mesajın altındaki "raporla" butonundan yöneticilere bildiriniz kesinlikle olaya müdahil olmayınız. Konu ile alakasız mesajlar yazmak, paylaşım haricinde sohbet etmek sitenin amacına hizmet etmediği için yasaktır. Herşey daha seviyeli bir platform için...
Not: Yasal prosedür, Forum Kuralları 12-13 ve 16. maddeleri kapsamında işlemektedir.
|
UNİVERSİADE KOMİTESİ' NDEN ERZURUM ' A UYARI
|
|
23-08-2008, 22:32
|
|||
|
|||
|
Cvp: UNİVERSİADE KOMİTESİ' NDEN ERZURUM ' A UYARI
Hayırlısı olsun =)
|
|||
|
28-08-2008, 2:51
|
|||
|
|||
|
bencede bu elden alınır gibi... ne bilim bole büyük bi organizasyona bele mi hazırlanılır yaf
|
|||
|
28-08-2008, 2:52
|
|||
|
|||
|
eee nabsınlar isi bilmiyolar demek
|
|||
|
28-08-2008, 2:54
|
|||
|
|||
|
bütce felan yoktur belki...
hem yazın naparlarsa o işte... adamların calışma yapacakları surda bi kac ay onlara da hakvermek lazım ama su bi gercek erz cok gelişememiş |
|||
|
28-08-2008, 2:55
(Bu Mesaj 28-08-2008 2:59 değiştirilmiştir. Değiştiren : manyax.)
|
|||
|
|||
|
erzurumda simdi adamlar gelismeye calısıyor ama belli zamana kadar adamlar ellerine aldıkları parayı direkt olarak aswalta yatırıyorlar adamlar islerini garantiye alsalar erzurumda cok buyuk isler olur aslında
|
|||
|
28-08-2008, 2:57
|
|||
|
|||
|
ödenek mevzusu tamam arkadaşlar ödenek direkt verildi artık nerelere harcanıyor paralar bilemiyoruz!
|
|||
|
28-08-2008, 3:01
(Bu Mesaj 28-08-2008 3:02 değiştirilmiştir. Değiştiren : prenses_89.)
|
|||
|
|||
|
evet hakılısın... ya bişe dicem erz da basıma gelen bi olay hala içimde ya unutamıom valla... minübüse bindim işte bi ilçeye gidiodum ismi lazım diil. minübüste tek acık bendim ama ole acık diil sadece basım acık yanlış anlaşılmasın sonucta ben de mütasıp biyerden geliyorum.. yaslı adamın teki beni görür görmez tu tu tu demeye basladı... işte hep bunlar yüzünden oluo felan dedi.. sonra hemen peşinden bi kıs bindi bası kapalı iki kişi birden yer vermeye kalktı.. adam bana tu tu tu yapınca tüm minübüs döndü bana baktı... kendimi ole kötü hissettim ki.. bole bi yer asla gelişemez ki.. ayrıca bunun gibiler yüzünden bole oluo dedigi kişi belki onun hyatını kurtaracaktı belki acısını hafifletecekti... ya bilmiyorum erz belki bu yüzden svemedim bole diyince forumdak, tüm arkadaslar kızıyo ama öğrenciye iyi davranılmıyor...
evet ya obnm de dikkatimi cekti adamlar bi senedir asfalt yapıo amam bitmez asfaltmışş.. hem ole asırı bozuk yolda diillerdi ama............. |
|||
|
28-08-2008, 3:05
|
|||
|
|||
|
ya erzurum halkı normalde cok iyidir ben eruzumlu deilim ama bana sıcak davrandılar sevirdiler simdi birkac adam yuzunden bu kadar iclere girmeyelim bi adam yuzunden devlet cokmez... o adamlar genelde yaslılar eskiyle simdi arasında daglar kadar fark war adam simdi eskiden nasıldı simdi nasıl olmus manasında diyor onu... yaslılar bole alısmak lazım sadece erzurum deil heryerde bole ...
|
|||
|
28-08-2008, 3:06
(Bu Mesaj 28-08-2008 3:07 değiştirilmiştir. Değiştiren : prenses_89.)
|
|||
|
|||
|
yok ben genelde karsılaştım bunla...
haklısın erz halkı cok sıcak derler ama işte ben karsılasamadım bi nese ya sabır diyelim... umarım 2011 e kadar güsel işler yapılır sanki tanıtım da az gibi yani bnm hiç bi arkadasım bilmiodu... takıldıgım diger forumdakiler felan |
|||
|
28-08-2008, 3:09
|
|||
|
|||
|
ins 2011 de cok gusel olur yoksa bilmiyorum ileri gosterecek artık
|
|||
Dikkat : Mesajlarda /Konularda ; tartışma çıkarmak, izinsiz reklam veya propaganda amaçlı link yayınlamak, iletişim adresi/msn vs. vermek, sitenin genel huzurunu bozucu yorum, yazı, resim yayınlamak yasaktır. Daha geniş forum kuralları için lütfen sık sık BU ALANI kontrol ediniz. Şayet kurallara uymayan bir yazı gördüğünüz taktirde hemen mesajın altındaki "raporla" butonundan yöneticilere bildiriniz kesinlikle olaya müdahil olmayınız. Konu ile alakasız mesajlar yazmak, paylaşım haricinde sohbet etmek sitenin amacına hizmet etmediği için yasaktır. Herşey daha seviyeli bir platform için...
Not: Yasal prosedür, Forum Kuralları 12-13 ve 16. maddeleri kapsamında işlemektedir.
| ||||
Her Hakkı Saklıdır. Tasarım dr.hannibal | © 2006 - 2008 ATAUNIV.COM | My BB Group | ARŞİV | Son BİN Konu | İletişim | Reklam Verin |

![[-] [-]](images/atabir4/collapse.gif)