| ||||
Dikkat : Mesajlarda /Konularda ; tartışma çıkarmak, izinsiz reklam veya propaganda amaçlı link yayınlamak, iletişim adresi/msn vs. vermek, sitenin genel huzurunu bozucu yorum, yazı, resim yayınlamak yasaktır. Daha geniş forum kuralları için lütfen sık sık BU ALANI kontrol ediniz. Şayet kurallara uymayan bir yazı gördüğünüz taktirde hemen mesajın altındaki "raporla" butonundan yöneticilere bildiriniz kesinlikle olaya müdahil olmayınız. Konu ile alakasız mesajlar yazmak, paylaşım haricinde sohbet etmek sitenin amacına hizmet etmediği için yasaktır. Herşey daha seviyeli bir platform için...
Not: Yasal prosedür, Forum Kuralları 12-13 ve 16. maddeleri kapsamında işlemektedir.
|
Hacettepe Gençliği...
|
|
16-06-2008, 5:41
|
|||
|
|||
|
Hacettepe Gençliği...
3 senedir hacettepedeyim ve belliki bi uc senem daha var Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL) erzurumdan bir kac tanıdığım var universitemde ama bu baslık sadece ordakilerin yazması icin deil tabiki..o yuzden onlara buraya gelin cagrısı yapmıcam, onemli olan dısardakilerin hacettepe hakkında ne dusundukleri merak ettikleri falan..hatta ankara hakkında ogrenmek istediginiz bisiler varsa her soruya elbet bi cvp veririm..ha tabi gezilecek yer falandan bahsetmiorum tabiki..nerde guzel adana antep falan yenir..hangi bar daha pahalı hangi mekan hareketli sakin falan..yoksa gezilecek yerlere bi sekilde ulasırsınız..
O hacettepe tıpta yok bilmem diste okuyan arkdaslara da inanmayın: )) Adamların ne kampus ortamı var nede zaten sosyal hayatları..ama yukarda Allah var sıhhiye koprusunu benden ii bilirler: )) |
|||
|
23-08-2008, 2:40
|
|||
|
|||
|
Cvp: Hacettepe Gençliği...
zaten hacettepeden ve odtüden ne bekliosun ki hani yanlış anlama benim odtüde we hacettepe(hani hacettepe yine bi nebze ) arkadaşlarım war bıyıklı kız görmek istemioz die protesto yapıolar : )adamlarda sosyallik 0 ya :Dallah ne verdiyse derse abanmışlar
|
|||
|
23-08-2008, 3:04
|
|||
|
|||
|
Bide bunlar komunist olur genelde Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL
|
|||
|
23-08-2008, 3:04
|
|||
|
|||
|
haklısın walla adamların varı yogu dersÜye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL ben zaten bu univ. hayatının bole surekli dersle ziyan edilmesini anlayabilmis degilim: )))
Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL walla haksız sayılmazsın ama biz kendimizi gecmisimizi bilirizÜye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL |
|||
|
23-08-2008, 11:52
|
|||
|
|||
yonetmenSFK demiş ki:Bide bunlar komunist olur genelde Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL odtüde ve hacettepede acaip çoklar özellikle marksist düşüncede olanlardan.adamlar kütüphanenin önüne platform kurmuşlar brifing weriolar millette. yok ya çalışanı acaip çalışıo yatanıda iyi yatıo iyi gezio benim tanıdığım arkadşlar sadece finale çalışıolar ama onlar kadar öss ye çalışsaydım türkiyede derece yapardım : )Üye olmadan resimleri göremezsiniz ÜYE OL |
|||
Dikkat : Mesajlarda /Konularda ; tartışma çıkarmak, izinsiz reklam veya propaganda amaçlı link yayınlamak, iletişim adresi/msn vs. vermek, sitenin genel huzurunu bozucu yorum, yazı, resim yayınlamak yasaktır. Daha geniş forum kuralları için lütfen sık sık BU ALANI kontrol ediniz. Şayet kurallara uymayan bir yazı gördüğünüz taktirde hemen mesajın altındaki "raporla" butonundan yöneticilere bildiriniz kesinlikle olaya müdahil olmayınız. Konu ile alakasız mesajlar yazmak, paylaşım haricinde sohbet etmek sitenin amacına hizmet etmediği için yasaktır. Herşey daha seviyeli bir platform için...
Not: Yasal prosedür, Forum Kuralları 12-13 ve 16. maddeleri kapsamında işlemektedir.
| ||||
Her Hakkı Saklıdır. Tasarım dr.hannibal | © 2006 - 2008 ATAUNIV.COM | My BB Group | ARŞİV | Son BİN Konu | İletişim | Reklam Verin |

![[-] [-]](images/atabir4/collapse.gif)