PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomasyona Giriş



dr.hannibal
06-02-2009, 18:12
http://obs.atauni.edu.tr/Auth

linkinpark
02-09-2009, 17:16
otomasyon neden acılmıyo boş bi sayfa cıkıyo.

vişne_jelibon
02-09-2009, 17:16
http://ogr.atauni.edu.tr/ogrenci/index.php

bunu dene bırde

ozzy51
02-09-2009, 17:19
otomasyon neden acılmıyo boş bi sayfa cıkıyo.

moziLLa kuLLanıosan giremezsin... sadece IE iLE bağLanıosun

linkinpark
03-09-2009, 09:15
tşkrler arkadşlar ei ile girdim acıldı ama şifre yok verecekler sanırım daha o zmn gireriz. :)

dr.hannibal
03-09-2009, 09:17
şifren tc kimlik numaranın ilk 5 rakamı

linkinpark
03-09-2009, 09:21
hmm.sağol.girdim fakat kullanıcı tanımsız dedi.

dr.hannibal
03-09-2009, 09:27
hım o zaman yeni giriyorlardır sisteme

linkinpark
03-09-2009, 09:33
evet muhtemelen.

Exegrace
03-09-2009, 10:40
moziLLa kuLLanıosan giremezsin... sadece IE iLE bağLanıosun

işte bundan nefret ediyorum.. ie ye bağımlı yapmak kadar saçma bişey yok. ben ie den nefret ediyorum kullanmamaya çalışıyorum ama herbiyerde karşıma çıkıyor sinir bozucu birşey ya.:confused:

Zack_De_La_Roche
03-09-2009, 11:18
yapcak bi şey yok istersen girme otomasyona :D

Veyselx
21-09-2009, 21:40
Arkadaşlar Ben otomasyona giriş yapamıyorum.Duyduğuma göre Öğrenci nonu yazıyorsun ve TC nin ilk 5 rakamını yazıyorsun öğrenci girişi oluyor ama ben denedim olmadı...

Birde Ben edebiyat fakültesindeyim Otomasyona giriş hakkında bazı yeni dersler falan filan bir duyuru var o bizi ilgilendirir mi ?

dedektif33
21-09-2009, 21:44
şifre tc kimlik numarasının son 5 rakamı olması lazım

Veyselx
21-09-2009, 21:45
tamam da olmadı ama... ???

dedektif33
21-09-2009, 21:48
sistem dolu olduğu zamanlarda hata verebiliyor

albunea
21-09-2009, 21:49
ben tc nin ilk 5 numarası die biliyorum

Veyselx
21-09-2009, 21:50
Yok yok bu hata değil...Kullanici tanımsız! Aynen bu çıkıyor :D

Yaşar yaşamazın romanı gibi oldu ya :D

Basilic
21-09-2009, 21:51
Arkadaşlar şifre tcnin son 5 hanesi değil otomasyonu girdikten sonra öğrenci nonu yazıyorsun sistem sana şifre veriyor.İstersen değiştirebilirsin orda yönlendirme yapıyorlar

dedektif33
21-09-2009, 21:51
yanlış hatırlıyor olabilirim ilk 5 yada son 5 işte ikisinide deneyin:)

geçen yıl böyleydi

Veyselx
21-09-2009, 21:52
Teşekür ederim senide yoruyoruz...Kusura bakma herşey için çok sağol...

dedektif33
21-09-2009, 21:58
rica ederim ne demek bildiklerimi söylüyorum yardımcı olabiliyorumdur inşallah çok fazla emin değilim aradan 1 yıl geçince unutabiliyoruz:)

Veyselx
21-09-2009, 22:02
EVet normaldir...

Ben otomasyoun duyurusuna baktım.Öğrenci işlerine tlf açtım bana dediler ki sizi ilgilendirmiyor o duyuru bu bilgiyi direktifime alarak kayıt falan yaptırmadım...

Ne yapacağımı şaşırdım :D walla Balık gibi oldum ya

dedektif33
21-09-2009, 22:07
1. sınıfların ders kaydını danışman yapıyor o konudan çok eminim yani o duyuru seni ilgilendirmiyodur. otomasyonda da çok bişey yok ya girsende bişey bulamıyorsun :D

Basilic
21-09-2009, 22:10
Veysel kardeş otomasyona girişe tıkla sol taraftaki öğrenci şifre oluşturmaya gir numara yazan yere öğrenci no nu yaz tc kimlik nonla doğum tarihini gir sistem sana şifre verecek 8 haneli.İster bu şifrey kaydet bir tarafa ister şifrenin verildiği yerden şifreni değiştir.Bilgilerin önüne gelecek

Veyselx
21-09-2009, 22:20
http://img114.imageshack.us/img114/2536/oto.th.png

http://img508.imageshack.us/img508/2517/86919489.th.png


ÜSTAT yok öyle bir şey ya !

Yekazâ
21-09-2009, 22:22
buyrun buradan bakabilirsiniz

http://194.27.49.27/noktaerzurum/NoktaNewDesign.aspx

Veyselx
21-09-2009, 22:28
Çok teşekür ederim oh be :D tam buldum siz onu yayımladınız ... teşekür çok çok teşekür ederim...

Yekazâ
21-09-2009, 22:30
Önemli değil,ne demek...

ozikan
23-09-2009, 15:47
sayın abilerim ablalarım :):) ben kayıdımı oldum .. hayırlısı olur inş ders kayıtlarınıda danısmanlar yapıyormus sızın dedıgınız gıbı size guvenıyorum herşey tamam dimi??? bizim bir şey yapmamız gerekiyorsa lütfen söleyin okulla ilgili; hocalar; ilk günde napıcagımız vb vb lütfen yazarsanız sevinirim

AsUs
23-09-2009, 15:59
pff bişi de yokmuş bu otomasyonda ya :D

ozikan
23-09-2009, 16:12
ben hala giremedim girsemde bişey olmayacagını biliyorum :p:p ben sadece ne yapmamız gerek erken mi gelelim geçmi gelelım ona gore planlıcam

zarpandit
24-09-2009, 19:08
ya ben hala giremedim otomasyona :tuh:

ErKaN S
24-09-2009, 19:12
ya ben hala giremedim otomasyona :tuh:

bu konuda bi yerlerde link koymuşlardı yeni öğrenciler için otomasyona giriş şifresi alıyorsun ordan bulamadıysan ben koyarım linki

peşpeşe mesaj koruması ---------- alttaki mesaj 19:12 ---------- üstteki mesaj 19:10 ----------

şifreyi almıştım bi girim dedim şimdi sen yazınca sistem bozuk heralde ama ders seçimlerini fln danışman hallediomuş otomasyonluk bir işimiz yok kanımca

zarpandit
24-09-2009, 19:13
şifremi aldım.sora?

ErKaN S
24-09-2009, 19:14
orda kullanıcı adın olarak okul numaran çıktı karşına bide şifre verdi sana onları kayd et

okulun sitesinden girmeyi dene bi otomasyona onlarla bakalım girebilcen mi sistem bozuk büyük ihtimal..

CaTlaqX
24-09-2009, 19:14
http://ogr.atauni.edu.tr/ogrenci/index.php

zarpandit
24-09-2009, 19:15
hmmm tmm saolasın bi bakem ben:)

CaTlaqX
24-09-2009, 19:15
burdan numaranı ve şifreni yaz gir.Şifreler genelde tc numarasının 6 hanesi oluyordu bizim zamanımızda

zarpandit
24-09-2009, 19:16
kullanıcı tanımsız dio yahu :p

ErKaN S
24-09-2009, 19:16
kullanıcı tanımsız dio yahu :p

aynen banada o dediğinden diyor:D

zarpandit
24-09-2009, 19:17
gereksizmiş zaten dierek kendimizi teselli edebiliriz şuan:D

ErKaN S
24-09-2009, 19:18
aynen bencede ben teselli olmuş vaziyetteyim zaten üst sınıf forum kullanıcıları sağolsun baya bi bilgilendirdiler:D

Yaban Gülü
25-09-2009, 12:12
Ya bende hala kullanıcı tanımsız diyor. Şifre tc kimlik nonun ilk 6 hanesi değil mi kardeşim denemiş girmiş ben neden giremiyorum bilen var mı

tetik53
25-09-2009, 12:18
Ya bende hala kullanıcı tanımsız diyor. Şifre tc kimlik nonun ilk 6 hanesi değil mi kardeşim denemiş girmiş ben neden giremiyorum bilen var mı


hayır öyle deil ... yeniden şifre oluşturcaksın kendine.. otomasyon sayfasında girişin alt kısmında şifre oluşturma falan var orda yeni şifre oluşturcaksın önce :gozkirpma:

Yaban Gülü
25-09-2009, 12:33
hayır öyle deil ... yeniden şifre oluşturcaksın kendine.. otomasyon sayfasında girişin alt kısmında şifre oluşturma falan var orda yeni şifre oluşturcaksın önce :gozkirpma:

Bana o sayfayı gönderebilir misin bende yeni şifre falan yazmıyor

dedektif33
25-09-2009, 12:41
bikaç sayfa öncesinde bi link var ordan bakabilirsin

Yaban Gülü
25-09-2009, 13:02
evet gördüm çok sağolun....

kararsız
25-09-2009, 23:26
merhaba arkadaşlar ben şifre oluşturdum fakat ders alma bölümünü seçtiğimde sistem dışısınız diye bişey çıkıyor::S:S

ErKaN S
25-09-2009, 23:30
bi kaç arka sayfada bi link verdiler ordan dene bide..

kararsız
25-09-2009, 23:31
nasıl nokta otomasyon sistemine gire biliyorum ama ders alma da hiç bişey çıkmıyorum. yeni kayıt olduğum için olabilir mi ?_

ErKaN S
25-09-2009, 23:33
du şimdi bu konularda daha bilgili bi arkadaşa bağlıyım hemen seni Rammstein (http://www.atauniv.com/forum/member.php?u=17613) :D

linkinpark
25-09-2009, 23:33
evt aynen.

kararsız
25-09-2009, 23:37
yok ki.siz birinci sınıf mısınız?

dedektif33
26-09-2009, 00:37
arkadaşlar 1. sınıflar ders kaydı yapmıyor rahat olun sizin yerinize danışmanınız yapıyor...

linkinpark
26-09-2009, 00:39
Ben yenikayıtım yenikayıt kampüs dışı dan kayıt oldum giriş yapılıyor ama sadece özlük bilgileri var :D

ErKaN S
26-09-2009, 00:40
aynen benimde öyle..

yildirimx
28-09-2009, 15:06
yahu ben eskı ogrencıyım bugun harcı yatırdım sabah gelıym ders kaydını yapıym dedım yenı sısteme girmek zaten mumkun olmadı eskı sıstemede girdim ama ordada etkılesımlı kayıt dıyınce fgakultenızce belırtılen kayıt tarıhı dısında yapamassın die adamların ıslerı guclerı yok yazılım deişiolar ne guzel yapıoduk ıste eskı sıstemde

pacasi_camurlu
19-02-2010, 10:31
ya otomasyonu geçtim zaten onu yapan yok da ana sayfaya bile giremiyorum iş bankası için harç yatıracağımız banka hesap numarasını verebilir misiniz

DEyL
19-02-2010, 10:38
Banka hesap numarası yok Atatürk Üni diyosun yetiyor,zaten bildiğim kadarıyla iş bankası almıyor artık.

pacasi_camurlu
19-02-2010, 10:41
bilmiyorum saufanını açıldğı zamanlarda iş bankasından yatırmak isteyenler şu numaraya yatırsınlar diyordu ( duyurular bölümünde)
vakıfbanka gitttim yatırmaya yatırmam gerekn miktarın 400 milyon filan yazıyordu ki ben öğrenim kredisi alıyorum yani 32 milyon filan yatırmam gerekiyor eğer sizde ana sayfa açılıyorsa oradaki duyurular bölümünden hesap numarasını gönderebilir misin

afitap
19-02-2010, 10:42
site açılmıyor ki:confused:

pacasi_camurlu
19-02-2010, 10:44
peki kredi alıp vakıfbanktan yatıran varmı onlarada aynı şey mi oldu ben işlemin devamını getirmedim belki yatıracağım kısım oraydı öyle demeye getirid atme : ) o miktarı görünce direk çıktım

DEyL
19-02-2010, 10:45
İş bankası İlk 2 gün harç alıyodu fakat sonraki günler almamaya başladı,vakıf bankda da hesap numarası gerekmiyor,hatta BTM den rahatlıkla yatırabilirsin


Beende katkı kredisi alyorum öyle bi sorunla karşılaşmadım...

pacasi_camurlu
19-02-2010, 10:46
sorun şu yatırmaya gittiğimde benden 400 milyon vermemi istedi ilk aşamada ki ben kredi alınca bu miktar 32 milyona filan düşüyordu acaba o yatırmam gereken hesap diyemi yazdı öyle kredi alıpta yatıran almadımı vakıfbanktan

eLif.
19-02-2010, 10:48
bnde kredi aLıyrm vakıfbankdn yatrdm düşmüş haLini yatrdm..

ya bu otomasyon açılmıyo ders kaydı yapamadk ne oLck bi fikri oLn varmı??

afitap
19-02-2010, 10:48
bende 400 kadarcık yatırıdm vakıftan:)

DEyL
19-02-2010, 10:50
Sanırım ders kayıtlarının süresi uzamış,ilk dönem gibi 1-2 hafta daha süre tanırlar heralde çok dert etmeyin.Bugün gidebilirsem okula sizleride de bilgilendiririm

pacasi_camurlu
19-02-2010, 10:51
atm ye ilk gittiğinde üniversite numarasını girdikden sonra yatırmanız gereken miktar bölümünde ne yazıyordu kredi alınmış halimi yoksa ilk önce toplam harç miktarı mı

DEyL
19-02-2010, 10:52
39 lira yazıyodu benimkine ( yani katkı kredili hali )

pacasi_camurlu
19-02-2010, 10:53
hey yarabbi ya bende niye tak diye 400 küsür yazdı bu harç yatırma bugün son mu

eLif.
19-02-2010, 10:56
saoL deyL..

pacasi_camurlu
19-02-2010, 10:58
elif sende de mi ilk önce yatırmanız gereken para miktarında kredili miktar yazdı

eLif.
20-02-2010, 17:57
bn krediLi oLarak yatrdm direk hiçbi sorun çıkmadı..

ErKaN S
21-02-2010, 22:46
dersler gözükmüyor ya delirtti bu otomasyon:S

karamurat_60
25-08-2010, 02:03
şifre verdi degiştirdim ama giriş yapınca hata veriyor şifre hatırlata giriyorum boyle biri koy diyo anlamadım :S daha kayyıt yayptırmadım üniye ondanmı?

Muhammet ATMAR
25-08-2010, 04:32
Otomasyona giriş yapanlar; Sizde de böyle mi sol taraf ? Bölüm Bilgileri/Online Kayıt/Özlük Bilgileri/Şifre Değiştirme hiç biri aktif değil bende henüz..
http://img267.imageshack.us/img267/917/otomasyon.jpg

ihya
25-08-2010, 04:39
henüz kayıt olmadığınız için aktif değildir daha. böyle sol taraf.

Muhammet ATMAR
25-08-2010, 04:44
@ihya,

Sağolasın. :okhar:

karamurat_60
25-08-2010, 10:02
sonra acıldı bende korktuydum :D
gutihazın resmindeki ibi içinde hiç bişey yok :D
ihya sagolasın :D :dans1: guti senin numara kac benimki =>100217001 bunun her birinin bi anlamı varmıs bunuda ogrencem tam anlamıyla insallah :dans1:

Lifeguard
25-08-2010, 12:45
10 girdiğin sene 2010 0217 bölümünün kodu 001 de ilk kayıtı sen yapmışsın maşşallah

ezom
25-08-2010, 15:10
arkadaşlar bi sorcam sınıf geçme için agnonun 2 .o olması yeterlimii yoksa 2.01 i olması lasım en düşük

karamurat_60
25-08-2010, 15:58
10 girdiğin sene 2010 0217 bölümünün kodu 001 de ilk kayıtı sen yapmışsın maşşallah

sagolasın :dans1: bölüm kodu hemi iyi

köpeksiz köy
25-08-2010, 19:03
arkadaşlar bi sorcam sınıf geçme için agnonun 2 .o olması yeterlimii yoksa 2.01 i olması lasım en düşük

2 yeterli.

pudinq
25-08-2010, 19:06
yaa biri bana yardım etsin ögrenci no alamıyorum tc kimlik no ve dogum günü yazma bir bölüm var ögrenci no istiyo iyide ben bilmiyorumki ögrenci no mu

ihya
25-08-2010, 19:12
arkadaşlar bi sorcam sınıf geçme için agnonun 2 .o olması yeterlimii yoksa 2.01 i olması lasım en düşük

1.995 yeterli =]


yaa biri bana yardım etsin ögrenci no alamıyorum tc kimlik no ve dogum günü yazma bir bölüm var ögrenci no istiyo iyide ben bilmiyorumki ögrenci no mu

üni sitesinde öğrenci no sorgulama var. ordan öğrenebilirsin numaranı

Muhammet ATMAR
25-11-2010, 02:27
Otomasyon'a girilen 'Sınav Sonuç' bilgilerinin yanlış olma ihtimali nedir ? En kötü 60-70'lik gözüyle baktığım sınav için 0 (Yazıyla 'sıfır') yazıyor...

köpeksiz köy
25-11-2010, 10:53
hocanla konuşmalısın

Muhammet ATMAR
25-11-2010, 23:39
Hocamla konuşmalıyım da İzmir'deyim ben :) Neyse, başka bir arkadaşımın daha sınav sonucuna bakayım diye girdim otomasyona, onun da 0 yazıyor.. Bi sorun olmuş kesin.

yalan_zaman
16-12-2010, 10:40
arkadaşlar yardımcı olursanz sevinrm..ben su an 2 deyim 1.sınıfın 1.dönemi agnom 2.67 ikinci dönem 2.20 bu dönem galiba 1.30 gibi birşey geleck..böyle olursa 1 in 2 sine mi düsüorm..dönem geçmek için 3 e böldüğünde 2.00 yapması gerekio diolar bazılarıda gerekmıo sen 1. sınıfı vermişsn diolar yardmcı olur musunz

hassTR
16-12-2010, 11:09
yanlış hatırlamıyorsam

(1. sınıf 1. dönem notu x kredi toplamı)+(1. sınıf 2. dönem notux kredi toplamı)+(2. sınıf 1. dönem notu x kredi toplamı)+(2. sınıf 2. dönem notux kredi toplamı)+......
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kredi Toplamı



yukardaki formül Senin AGNO nu hesaplar



Kendininkine uygulayabilirsin?Ama sanırım 2 nin üstünde olacak AGNO.Bu durumda sadece kaldığın dersleri alsan yeterli olur.Ama 2 nin altında olursan dönem tekrarı yaparsın.

Yine de öğrenci işlerine sor derim